Sesongstart mandag 27.8.2018

Postet av Skjeberg VBK den 24. Aug 2018

Skjeberg VBK flytter fra Skjeberghallen til den nye Sandbakken flerbrukshall mandag 27. august, da starter også treningen opp for sesongen. I den nye Sandbakkenhallen har vi fått flotte treningsforhold, egen kontorplass og god lagringsplass til utstyr og kioskvarer. Det er eget styrketreningsrom og møterom i hallen som vi kan benytte oss av ved siden av vanlig trening. Det er kiosk med alt vi trenger. Skjeberg Turn har mye av æren for at vi har fått slike fasiliteter, de har hele tiden jobbet for å ivareta våre interesser i byggeprosessen. Vi vil samarbeide med dem angående bruk av felleslokalene og vil bl.a. dele på kopimaskin og noe kjøkkenutstyr.

Sandbakken flerbrukshall har nøkkelkort og flere innvendige låser. Disse er satt opp med en 4 sifferet kode som vil bli oppgitt til medlemmene på Facebooksidene. De som skal trene må ha denne koden slik at de kommer inn i hallen uten at vi må ha en "dørvakt". 

Treningstider for sesongen 2018/2019 finner du i høyre sidemeny.

Viser her bilder fra den nye Sandbakken Flerbrukshall.Inngangsparti2Volleyballpliktogram til venstreIdrettshallenGarderober med skap som kan låses med personlige hengelåser.

Inngangsparti til garderobe: Egen hylle for utesko. Vask med høyde for å kunne fylle vannflasker.Kiosk med alt vi kan ønske av kjøkkenutstyr.Kontorplasser - Skjeberg VBK disponerer plassen til venstre på bildet

Møtebord - kontorromMøterom med plass til alle for spillermøte, foreldremøter m.m


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.