Nisseturnering i Skjeberghallen

Postet av Skjeberg VBK den 31. Des 2017

Mandag 18. desember avholdt Skjeberg VBK en uhøytidelig nisseturnering i Skjeberghallen. Vi inviterte våre naboklubber Sarpsborg, Halden, Hvaler og Kolberg på mix turnering i junior og seniorklasse. Vi spilte på tid og byttet motstandere fortløpende. Her var det vinn og tap med samme sin, og det vanket en liten premie til alle deltagerne. Under turneringen kunne alle gå og forsyne seg med gløgg, pepperkaker og klementiner. Beste nisse/julekostyme ble også premiert, og her gikk Iris Lundem (13 år) fra Skjeberg VBK av med en udiskutabel seier - sjekk bilde!
Skjeberg VBK arrangerer regionsmesterskap U19 søndag 7. januar.

Postet av Skjeberg VBK den 31. Des 2017

Søndag 7. januar arrangerer Skjeberg VBK regionsmesterskap (RM) for U19, både for gutter og jenter. RM for jentene avholdes i A hallen og RM for guttene avholdes i B hallen. RM er også kvalifisering til NM U19, som avholdes i Rogaland den 9-11. mars. Her har region Øst sikret 4 plasser for GU19 og 3 plasser for JU19 + muligens en plass til - avhengig av om regionen har flest deltagende lag i RM på landsbasis. Skjeberg VBK stiller med et JU19 lag og har forhåpninger om å kvalifisere seg til NM.
Dommerkurs 4-5 november 2017

Postet av Skjeberg VBK den 10. Okt 2017

Skjeberg Volleyballklubb arrangerer dommer 1 kurs helgen 04. og 05. november. Sideinnhold

Skjeberg Volleyballklubb arrangerer dommerkurs 1 i samarbeid med NVBF og velkjente internasjonaldommer Jan-Gunnar Belsby.

Dommerkurs avholdes helgen 4. og 5. november.

Program:

Hver deltager vil få pakke med følgende utstyr:

 • Dommerfløyte
 • Dommerkort
 • Toss coin

Påmelding

 • Meld dere på til kurset ved å sende følgende informasjon til post@skjebergvbk.no – fullt navn, epost og telefon nr.
 • Påmeldingsfrist er 29. oktober 2017

Betaling

 • Kursavgiften er kr. 650,- og inkluderer lunsj begge dager. Eventuelle spesielle behov (matallergier og lignende) må oppgis under påmelding.
 • Kursavgiften betales direkte til konto nr. 1090 25 20983. Påmeldingen er gyldig når pengene er overført til konto.

Utviklingssamling nr.1 i Skjeberghallen den 21. oktober

Postet av Skjeberg VBK den 7. Okt 2017


NVBF Region Øst har den glede å invitere til Utviklingssamling for ungdom #1.

Tilbud er for gutter og jenter født fra 1998 til 2005. Samlingen arrangeres i Skjeberg, Skjeberghallen, den 21. oktober.

Hovedtrener for samlingen blir Bendik Huus.

Bendik er 25 år gammel og kommer fra Førde. Han bor i Oslo for tiden og studerer idrettsvitenskap ved Norges Idrettshøyskole. Tidligere har han jobbet ved Wang Toppidrett Oslo og Hafstad VGS i Førde. Siste tre år var Bendik ansatt ved ToppVolley Norge. Bendik har vært hovedtrener for de yngste landslagene i både volleyball og sandvolleyball og assistenttrener for de eldre junior landslag. Har også fått være med å bidra opp mot seniorlandslag i både volleyball og sandvolleyball. Han spiller nå for Koll IL i Mizunoligaen. Tidligere spilt for Førde Volleyballklubb og Oslo Volley.

Fokus på samlingen blir baggerslag og fingerslag - hvordan en kan bruke disse teknikkene i mottak.

Region Øst vil trenge flere assistenttrenere til samlingen for å gi en god oppfølging til alle spillere under treningene og samtidig gi trenere mulighet for egen utvikling. Dersom noen trenere er interesserte, kan det meldes til region.ost@volleyball.no  

Interesserte spillere kan melde seg etter nivået:

Nivå 1 – Nybegynnere

Nivå 2 – Erfarne

Nivå 3 – Viderekommende

Treningstider blir 10.00-12.00 og 13.00-15.00. Dersom det blir forandringer her, vil alle påmeldte deltagere bli informert via epost.

Deltagelse koster kr 150,- per spiller. Påmeldingsfrist er mandag den 16. oktober 2017. Maks antall deltagere er 60 Påmelding er bindende.

Sjekk link: https://volleyball.klubb.nif.n...
Velkommen til Skjeberg VBK - ny sesong og nye muligheter

Postet av Skjeberg VBK den 25. Aug 2017

Vi ønsker alle nye, eksisterende og gamle volleyballspillere velkommen til ny volleyballsesong. Treningstider og kontaktpersoner ligger oppført under linken Treningstider. Kom og spill volleyball, verden største og morsomste idrett! 
Resultater fra turneringen i Paris

Postet av Skjeberg VBK den 10. Jul 2017

Resultater fra Paris: Skjeberg VBK vant turneringen! Vi spilte mot Libanon, Spania, Polen, England og Frankrike. Det var harde kamper mot Polen og Spania, der måtte vi gi fra oss et sett i begge kampene. Ellers vant Skjeberg alle kampene og fikk mye skryt for godt spill. Kirstine Garder kom på All Star laget som turneringens beste kantspiller og Victoria Jellestad Demmene ble kåret til turneringens beste spiller:-). Vi gratulerer dem begge! Vi fikk med en gedigen pokal hjem mens hovedpokalen, som er en vandrepokal, står igjen i Paris med Skjeberg VBK's navn inngravert. Arrangørene forventer at vi kommer tilbake neste år:-)
Skjeberg VBK reiser til Paris fredag 30. juni

Postet av Skjeberg VBK den 30. Jun 2017

Skjeberg VBK jenter U19 vant NM i volleyball i mars 2017. I kjølevannet av dette har laget blitt invitert til en eliteturnering i Paris sammen med 5 andre land. Turneringen kalles Volley Culture, sjekk http://www.scnp.fr/volley-culture/, og er en promoterings/motiveringsturnering i forkant av OL 2024 i Frankrike. Målet med turneringen er å motivere unge spillere under 20 år til å satse mot deltagelse i OL. For å gjøre dette mulig er blant annet at alle utgifter knyttet til oppholdet for 12 deltagere blir dekket av det franske volleyballforbundet, lagene skal kun stå for reisen. For Skjeberg VBK er dette en unik mulighet til å møte lag på toppnivå.

Skjeberg VBK reiser til Paris fredag 30. juni, og er nå i avsluttende treningsforberedelser for turen. Laget trener i Porsneshallen og hadde siste trening før avreise på torsdag kveld. Fordi flere av de sentrale spillerne på laget er på ferie eller jobber og er dermed forhindret til å være med, har Skjeberg VBK lånt noen spillere fra andre klubber. Følgende spiller reiser til Paris, sett øverst fra venstre på bildet:

Tuva Aarrestad (Sandes)

Thea Sannes Sweder (Stavanger/Kolbotn)

Kirstine Garder

Victoria Jellestad Demmene

Linn Larsen

Trener Lars Garder

Nederst fra venstre:

Kari Vølstad Bogen (Stavanger)

Agnes Garder

Anette Hornnæs

Cecilie Hornnæs Hovde

Nikoline Lund (Kolberg VBK)

Turneringen starter 1. juli, og følgende land deltar: Norge, Polen, England, Spania, Frankrike og Libanon. Alle lagene skal spille én kamp om dagen. Under oppholdet vil også den kommende treneren til Victoria Jellestad Demmene komme fra skolen i Seattle, hvor Victoria skal begynne til høsten, og observere henne spille.

Skjeberg VBK har lite informasjon om de lagene som vi skal møte, bortsett fra meldinger fra arrangøren om at det er høyt nivå på lagene – særlig laget fra Polen.

Det venter spennende og krevende dager for laget.
Sommeravslutning

Postet av Skjeberg VBK den 16. Jun 2017

Tirsdag 13. mai var store og små fra Skjeberg VBK samlet med foreldre til avslutning for sesongen 2016/2017. Vi samlet oss i hagen på gården hos Anette, Hege og Håvard Hornnæs – hvor det var god plass til alle. Været bød seg fra mange sider; strålende sol og i neste øyeblikk bøtteregn. Men volleyballspillere lar seg ikke stoppe av litt vann; det ble både grilling, lek, hinderløype og volleyball. Vi hadde også med oss flere av våre tidligere volleyballspillere, inkludert klubbens Æresmedlem Jan Vidar Andersen. I tillegg hadde Oddbjørn Granlund, nestleder i region Øst, tatt turen til Skjeberg VBK. Han hadde med en veldig hyggelig og velfortjent overraskelse til Jan Vidar: Hedersmerket i sølv for lang og tro tjeneste innenfor volleyballsporten. Det er lenge siden forbundet fant ut at Jan Vidar skulle ha dette utmerkelsen, diplomet var underskrevet så langt tilbake som 2013. Men de hadde da ikke funnet den rette anledningen for overrekkelse av hedersmerket . Skjeberg VBK er veldig takknemlige for å ha et så lojalt medlem som vi har i Jan Vidar. Han har vært aktivt med i klubben i nesten hele klubbens levetid på 40 år. Alle medlemmer i Skjeberg VBK gratulerer Jan Vidar med utmerkelsen, vi er veldig enige i forbundets valg.

God sommer til alle klubbens medlemmer!
Kirstine Garder spiller EM kamp i sandvolleyball kl 14:00

Postet av Skjeberg VBK den 16. Jun 2017

I dag kl 14:00 spiller Kirstine Garder EM-kamp i Volleyball.

Kampen blir Streamet på Volleyballforbundets sider.

https://volleyball.klubb.nif.no/Sider/Hjem.aspx
Velkommen til sommeravslutning for Skjeberg Volleyballklubb!

Postet av Skjeberg VBK den 31. Mai 2017

SVBK logo.png

Velkommen til sommeravslutning for Skjeberg Volleyballklubb! Datoen er tirsdag 13. juni, og det starter klokken 18.00 på Kåre Hornnes Gård i Skjeberg (Hornnesveien 55, 1747 Skjeberg – mobilnr.41432499).


Arrangementet er for alle spillere og foreldre/søsken. Det er bare å invitere venner også, for vi skal grille, leke, spille volleyball og kose oss. Alle må derfor ta med sin egen grillmat og drikke, pluss stoler og bord. Styret ordner med noe til kaffen.

Håper alle har mulighet og lyst til å komme!

Mvh Styret
Sommeridrettsskole for barn med funksjonsnedsettelse.

Postet av Skjeberg VBK den 18. Mai 2017

Østfold idrettskrets med samarbeidspartnere skal arrangere sommeridrettsskole for barn med funksjonsnedsettelse mellom 8-16 år. Årets Sportsskole vil bli arrangert i tidsrommet 26. - 29. juni på Kalnes vgs. fra kl. 09.30-13.45. I løpet av disse dagene får barna mulighet til å teste ut flere ulike idretter. Onsdag blir det vannaktivitetsdag ved Sarpsborg Roklubb. I alle idretter vil det være instruktører fra idrettene.


Invitasjon sportsskolen 2017.pdf
Skjeberg VBK fikk kr. 78.000,- fra Sparebankstiftelsen DNB

Postet av Skjeberg VBK den 11. Mai 2017

Bilde: Hege Hornnæs mottar her gavesjekken sammen med banksjef Veronica Olsen og banksjef i DNB Østfold Sør Knut Bjaanes.

Hege Hornnæs søkte for en stund siden om penger fra Sparebankstiftelsen DNB.

I søknaden søkte hun om penger til utstyr for å drifte klubben videre fremover.

Utsyret som skal kjøpes inn er mobile volleyballbaner, 2 stk. lavvoer og en dommerstol.

Og i dag fikk vi da tildelt kr. 78.000,- som vi søkte om.

Kjempe bra jobbet Hege :-)

Og sist men ikke minst

TUSEN TAKK TIL SPAREBANKSTIFTELSEN DNB
To 2. plasser i Viking Volley Cup

Postet av Skjeberg VBK den 8. Mai 2017

Både JU19 og GU19 tok 2. plass i Viking Volley Cup.

Her er link til resultatene:

https://profixio.com/matches/viking-volley-cup-201...
Victoria Jellestad Demmene fra Sarpsborg får drømmen oppfylt om å spille volleyball i USA.

Postet av Skjeberg VBK den 18. Apr 2017


– Det ligger mye hardt arbeid bak dette. Jeg går på Toppvolley i Rogaland og flyttet dit da jeg var 16 år. Der trener jeg også over 20 timer i uka, så det er gøy å få denne sjansen, forteller en stolt Victoria Jellestad Demmene da Sarpsborg Arbeiderblad møter henne på Sportsclub Sarpsborg.

Skjeberg VBK gratulerer Victoria med stipendet, og ønsker henne lykke til i Seattle.

Les resten av artikkelen i Sarpsborg Arbeiderblad

Les artikkel


Treningstider for deltakere på Volleyballskolen.

Postet av Skjeberg VBK den 17. Apr 2017


Skjeberg VBK volleyballskole har pågått over 10 uker og det har vært ca 40-45 deltakere. Deltakerne har vært delt i 2 grupper; én for alderen 7-10 år med trener Ida Garder og én for alderen 11-16 år med trenere Hege og Bjørn Petter Garder. Volleyballskolen ble avsluttet med en turnering i Skjeberghallen den 3. april, hvor vi spilte mot lag fra Halden, Hvaler, Kolberg og Sarpsborg. Det var hele 20 lag i farta, og masse god volleyball fra våre nye volleyballspillere.

Men volleyballkarrieren avsluttes ikke med dette. Nå er det trening for gruppen 7-10 år på Hornnes skole fra kl.18.15-19.15 på mandager, og det er fortsatt Ida Garder som er trener for denne gruppen. Oppstart mandag 24. april.

For gruppen 11-16 år er det trening i Skjeberghallen på mandager fra kl.18.00-19.30 ved Bjørn Petter Garder og i Sarpsborghallen, sal C, på torsdager kl.18.30-20.00 ved Hege og Håvard Hornnæs. Oppstart torsdag 20. april.


Se flere bilder fra Volleyballskolen her: Volleyballskole vinteren 2017.pptx
Årsmøte 23.03.17

Postet av Skjeberg VBK den 24. Mar 2017

Skjeberg Volleyball Klubb hadde torsdag 23 mars årsmøte.

Nytt styre ble valgt:

Leder: Bente Gamst Hornæs

Nestleder Kristian Bjørnerud (ny)

Styremedlem Hege Hornæs

Styrmedlem Nina Lundem

Styremedlem Lars Garder

Styremedlem Tone Alsvik Finstad (spillerrepresentant)

Styremedlem Karianne Paulsen (spillerrepresentant)

1. Varamedlem Nina Garder

2. Varamedlem Karandiph Singh Dhillon


Ut av styret går Bjørn Petter Garder etter 10 år, og Stein Arild Finstad etter 2 år.

Skjeberg Volleyball Klubb er helt avhengig av sponsorer, tusen takk til våre sponsorer.
Tillegg i årsmeldingen foreslås - se oppdatering

Postet av Skjeberg VBK den 22. Mar 2017

Ny (utvidet) årsmelding. Se saksliste med forslag.

Styret håper mange vil delta på årsmøtet. Les sakspapirene så sees vi i Sarpsborghallen torsdag 23. mars kl 2000.

Styret
Norgesmestere - se finalen!

Postet av Skjeberg VBK den 21. Mar 2017

Gikk du glipp av streamingen eller vil du se finalen en gang til. Nyt den!

https://youtu.be/rM9iXD1mbKk

Allstarlag og mest verdifulle spiller

Postet av Skjeberg VBK den 19. Mar 2017

Kirstine Garder (tv) og Victoria J Demmene kom på allstarlaget og Victoria ble kåret til NM-turneringens mest verdifulle spiller! Gratulerer!!!

Kristine ble valgt ut blant mange gode kantspillere og det samme gjelder Victoria som i tillegg ble kåret til mest verdifulle spiller. Det blir spennende å følge disse jentene videre.

Vi må også her nevne at de ikke var alene om å bli norgesmestre, Medspillere og trenere gjorde også en meget flott innsats!

Les mer på arrangementets sider: http://nm-u19-2017.mvbk.no/
Skjeberg er Norgemestere for JU19. Gratulerer

Postet av Skjeberg VBK den 19. Mar 2017

Kamp-sponsor: kalnes_logo.jpg Våre andre NM-sponsorer

Vi er klare for NM-finalen mellom Skjeberg VBK og KFUM Stavanger

Følg kampen her, eller se den STREAMET (link)

1. sett:

Skjeberg leder 3-1. God start på kampen.

7-3 til Skjeberg. Stavanger tar Time-out

14-9 ti Skjeberg. Veldig jevnt spill nå.

15-9. Stavanger må ta Time-out igjen. Skjeberg tar over mer og mer av det gode spillet.

20-15 Time-out Skjeberg Stavanger er mer med nå.

23-19. Utrolig spennende nå.

24-22 Sett ball. Det endte 25-22 til Skjeberg.

2. sett

3-2 til Skjeberg i en jevn åpning av 2. sett.

7-3 til Skjeberg, Veldig bra spill nå. Stavanger tar Time-out.

12-5 til Skjeberg. Nå spiller vi bra :-)

15-6 til Skjeberg. Stavanger må ta Time-out igjen. Stavanger spillerne gjør mange feil nå.

20-10. Vi fortsetter det gode spillet :-)

21-14. Stavanger litt mer med igjen.

22-16. Utrolig spennende her nå.

23-16.

24-16 Matchball. Som vi selvfølgelig vant. 2-0 til Skjeberg.

Vi er N O R G E S M E S T E R E !
Bankett på Seilet i Molde for NM-finalistene

Postet av Skjeberg VBK den 18. Mar 2017

I kveld er det bankett på Seilet for NM finalistene.
Skjeberg vant semifinalen, og er klar for finalen mot KFUM Stavanger

Postet av Skjeberg VBK den 18. Mar 2017

2.jpg

Vi er klar for semifinale mot Førde. Førde slo Koll 2-0 i sin kvartfinale, og de ble puljevinnere i gruppe 3. Skjeberg slo Sandnes 2-0 i sin kvartfinale. Kampsponsor i semifinalen er XL-bygg.

Kampen er i gang:

Skjeberg server først, og vinner de 3 første ballene.

Skjeberg leder 9-5. Nå spiller Skjeberg veldig bra, og går opp i ledelsen 14-7. Førde må ta Time-out. Skjeberg øker ledelsen til 19-11.

22-14 ledelse. Skjeberg spiller fortsatt veldig bra. 24-16 sett-ball.

Vi vinner 1. sett 25-17

2. sett er i gang. Skjeberg leder 4-3.

Skjeberg spiller bra nå, og tar ledelsen 10-6. Det gode spillet fortsetter og Skjeberg bare øker ledelsen, nå til 15-9.

20-13 til Skjeberg, Førde må ta Time-out igjen....

23-13.

25-13. Vi spiller finale i morgen kl 12:30 mot KFUM Stavanger.

KFUM Stavanger slo KSK (Kristiansand) i sin semifinale.


Skjeberg klar for SEMIFINALE :-)

Postet av Skjeberg VBK den 18. Mar 2017

1/4-finalen mot Sandnes starter kl 12:45.

Matchsponsor er Infotjenester

Vi følger kampen med resultater så fort den starter:

1. sett:

Kampen er i gang, Skjeberg vinner 1. ball

8-2 til Skjeberg. Sandnes tar Time-out

12-8 til Skjeberg. Sandnes er mer med i kampen.

15-14 til Skjeberg. Skjeberg tar Time-out

22-17 til Skjeberg. Skjeberg spiller bra nå

25-19. Skjeberg vinner 1. sett

2. sett

5-0 til Skjeberg. Sandnes tar Time-out etter at Kirstine Garder har servet veldig bra 5 baller på rad.

10-5 til Skjeberg. Sandnes mer med i spillet nå.

15-6 til Skjeberg. Skjeberg er gode nå. Sandnes må ta Time-out på nytt.

19-11 til Skjeberg. Time-out.

22-11 bra spill nå.

25-17 og seier til SkjebergSkjeberg vant 1/8-finalen 2-0 mot Bodø

Postet av Skjeberg VBK den 18. Mar 2017

Jentene er nå i gang med oppvarming, kampen starter kl 10:15

Kamp-oppdateringer kommer så for kampen starter:

Vi takker våre NM-sponsorer

1. sett:

kampen er i gang.

6-1 til Skjeberg Bodø tar Time-out.

13-10 til Skjeberg. Veldig spennende nå. Bodø er mye mer med i kampen

25-19 til Skjeberg. Vi vant 1. sett

2. sett er i gang.

8-6 til Skjeberg etter noen lange ballvekslinger

12-8 til Skjeberg. Time out tok Time-out.

21-21 Utrolig jevnt.

24-21 til Skjeberg Matchball

25-21 Skjeberg vinner kampen, og er klar for kvarfinale
Skjeberg klar for 1/8-finale

Postet av Skjeberg VBK den 17. Mar 2017

I dag har vi spilt 3 innledende kamper.

Vi vant først 2-0 mot Lierne, Så tapte vi 2-0 mot Kristiansand, og i siste kamp vant vi 2-0 mot KFUM Volda.

Skjeberg er dermed klar for 1/8-finale i morgen. I morgen legger vi ut fortløpende resultater fra kampen som starter kl 10:15.

Bilder fra siste kamp mot KFUM Volda.


Vi takker våre NM-sponsorer

Årsmøte 23/3-17 kl 2000 i Sarpsborghallen

Postet av Skjeberg VBK den 16. Mar 2017

Styret håper mange av medlemmene kan møte denne kvelden og bidra til et godt årsmøte. Styret forutsetter at møtedeltakerne har lest sakspapirene før møtet for å spare tid under selve møtet.

Viser til innkalling datert 24. februar 2017.

Saksliste:

1. Godkjenne de stemmeberettigede.

2. Godkjenne innkallingen, sakliste og forretningsorden.

Styret foreslår at innkallingen godkjennes og at sak 4-11 skal behandles. Styret foreslår at det ikke settes tid på innlegg eller replikker, enn at dirigenten styrer dette etter behov.

3. Velge dirigent, referent, samt 2 representanter til å underskrive protokollen.

3a. Styret foreslår som dirigent: Tore Bjørnetrø

3b. Styret foreslår som referent: Hege Hornnæs

3c. Parafister foreslås på årsmøtet

4. Årsmelding 2016.

Vedlagt følger årsmelding for 2016.

Styret foreslår at årsmeldingen godkjennes med bilder og ekstra tekst. Revidert forslag til årsmelding.

5. Revidert regnskap 2016.

Vedlagt følger revidert regnskap 2016. (balanse)

Styret foreslår at revidert regnskap tas til etterretning.

6. Behandle forslag til revidert Lov for Skjeberg volleyballklubb.

Skjeberg VBK vedtok 1.12 2016 ny lov/vedtekter for Skjeberg VBK, med utgangspunkt i Norges Idrettsforbunds lov norm av 22.10.2015. I tråd med bestemmelsene, ble denne sendt til Østfold Idrettskrets for godkjennelse. Der ble den imidlertid ikke godkjent, fordi vi opererte med uklar definisjon på antall styremedlemmer og deres myndighet. Styret har nå endret loven/vedtektene i tråd med dette, se vedlegg.

Styret foreslår at endringen vedtas.

7. Revidert budsjett 2017

Ekstraordinært årsmøte den 01.12.2016 vedtok budsjett for 2017. Dette budsjettet tok ikke for seg detaljer rundt kostnader og inntekter for NM, sponsorinntekter og økt rekruttering, da alle disse punktene var relativt ukjente på dette tidspunktet. Nå er det kjent at Skjeberg VBK JU19 vant RM og kvalifiserte seg for NM JU19 i Molde og at volleyballskolen har generert flere nye spillere. Det har også vært jobbet mye med sponsorinntekter.

Styret legger derfor frem et revidert budsjett 2017 og foreslår at årsmøtet vedtar dette.

8. Fastsette organisasjonsplan for Skjeberg VBK.

Gjennom workshop den 18. januar 2017 ble det lagt fram en rekke innspill for hvordan Skjeberg VBK skal organiseres og hva klubben skal satse på/legge vekt på.

Styret forslår av organisasjonsplanen vedtas i sin helhet.

9. Komitéer

Styret ser behovet for å gjenopprette følgende ansvarlige:

9a. Materialforvalter

9b. Dugnadsansvarlig

9c. Sponsoransvarlig

9d. Arrangementsansvarlig

Styret foreslår at det nye styret bemanner disse rollene og får delegert myndighet til å bestemme antall personer til hver komité samt å knytte personer til komitéene.

10. Valg av styre.

Valgkomitéen (styret) foreslår følgende (alle funksjonene for 1 år):

10a. Leder Bente Gamst Hornnæs

10b. Nestleder Kristian Bjørnrud

10c. Styremedlemmer:

sekretær Hege Hornnæs

styremedlem Nina Lundem

styremedlem Lars Garder

styremedlem (spillerrepresentant) Tone Finstad

styremedlem (spillerrepresentant) Karianne Paulsen

Kasserer er ikke på valg, da denne tjenesten kjøpes eksternt.

10d. Varamedlemmer:

1. vararepresentant Nina Garder

2.vararepresentant Karandiph Singh Dhillon

10e. Revisor:

Jan I. Talberg og Tone Skaare

10f. Valg av representant til Volleyballtinget den 29. april 2017

Representant for Skjeberg VBK for Volleyballtinget skal velges på årsmøtet eller at årsmøtet gir styret fullmakt til å utpeke en representant. For klubber over 100 medlemmer (det har Skjeberg VBK) kan klubben stille med 3 stemmeberettigede representanter. Men klubben får dekket utgiftene for kun én representant. Volleyballtinget kjøres samtidig med ledermøtet, slik at leder i Skjeberg VBK skal delta. Styret foreslår at klubben velger en representant til som deltar på tinget, men at vi ikke stiller med 3 for å spare på kostnadene. Styret foreslår at Lars Garder stiller som representant for Skjeberg VBK sammen med leder.

10g. Valg av representant til årsmøte i Borg Bingo.

Den 24. april 2017 er det årsmøte i Borg Bing og dette er en organisasjon hvor Skjeberg VBK gjennom medlemskap får en del økonomisk bistand. Klubben er forpliktet til å stille på årsmøtet med en kandidat som har fullmakt til å representere Skjeberg VBK. Styret foreslår at Kristian Bjørnrud stiller som representant for Skjeberg VBK.

10h. Valgkomité:

Hege Garder, Stein Arild Finstad og en spillerrepresentant som velges på årsmøtet

Spørsmål / kommentarer kan rettes til leder Bente Gamst Hornnæs, og fullstendige sakspapirer er tilgjengelige på klubbens webside. Vedlegg sendes på mail ved henvendelse til post@skjebergvbk.no

VELKOMMEN!

Skjeberg 16/3-2017

For styret

Bente Gamst Hornnæs

Leder Skjeberg VBK

post@skjebergvbk.no

99593264

Vedlegg:

Forslag til årsmelding

Revidert regnskap 2016

Forslag til vedtekter, komplett og sammendrag

Forslag til budsjett

Forslag til organisasjonsplan
Vi takker våre NM-sponsorer

Postet av Skjeberg VBK den 14. Mar 2017

Vi takker våre hovedsponsorer Infotjenester og Kalnes eiendom, samt vår Gullsponsor

XL-Bygg Knatterudfjellet for at de har gjort NM turen mulig.

Infotjenester

XL-bygg

Kalnes Eiendom

Vi takker også disse firmaene som alle har bidratt økonomisk, slik at vi kan reise til NM med vårt JU19 lag.

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!


 • Installøren
 • Dahles Auto
 • Toyota Østfold
 • Sarpsborg Arbeiderblad
 • Skogheim
 • Bilbutikk 1
 • Transport Data Systems AS (Taxi 3)
 • Viking cup
 • Mesterbygg Hafslundsøy
 • Bygningslageret Sandbakken
 • Motor Forum
 • Borgen Fargehandel
 • Norkapp Boats
 • Gildehallen
 • Borg bedriftshelsetjeneste
 • Butterfly Bakeri og konditori
 • Pole Position Trafikkskole
 • Rema Skjeberg stasjon
 • Skjeberg rør og interiør
 • Transport Data Systems AS (Taxi 3)
 • Ninas frisørstol
 • Pilletrilla Design
 • Happyfish
 • Skjeberg AutoNM i Molde Nyheter

Postet av Skjeberg VBK den 5. Mar 2017

Vi vil prøve å legge inn så mye nyheter vi kan før NM på denne siden.

Kontakt Stein Arild Finstad på e-post eller tlf. 915 91 705 hvis dere har noe tips til saker dere mener bør ligge her.

Link til puljespillet:
Skjeberg tapte finalen mot Koll Rød

Postet av Skjeberg VBK den 5. Mar 2017


Skjeberg tok seg til finalen i turneringen etter en meget jevn kamp mot Oslo Volley.

Oslo Volley vant 1. sett 25-18, men Skjeberg kom sterkt tilbake og vant de 2 siste settene 25-23 og 15-10.

Finalen mot Koll endte med tap.

Vi vant 1. sett 25-23. Tapte andre sett 18-25. Tap i 3. sett også 10-15.

Så vi gratulerer Koll Rød med seieren i dag.
Turneringen i Skjeberghallen 5. mars 2017.

Postet av Skjeberg VBK den 5. Mar 2017


Vi er nå klare for turneringen i Skjeberghallen. Kampene begynner kl. 10:00

Skjeberg har første kamp kl. 11:00

Skjeberg´s kamper med resultater:

Kl. 11:00 Skjeberg - Sarpsborg

Skjeberg åpner første sett litt tregt, men de snur settet midtveis. De vinner første sett 25-18.

Veldig jevnt 2. sett, men Skjeberg tar over på slutten. Vinner dette settet 25-19. Og kampen 2-0


Kl. 12:15 Skjeberg - Asker

Skjeberg åpner kampen sterkt. Vinner 1. sett 25-12. Vinner 2. sett 25-9. Og kampen 2-0


Kl. 13:15 Koll Rød - Skjeberg

Taper 1. sett 23-25, men er absolutt med i kampen.


Semifinale

Skjeberg - Oslo Volley

Taper første sett 18-25. Vinner 2. sett 25-23. Vinner 3. sett 15-10.

Da blir det finale mot Koll Rød. :-)

For alle resultater klikk her

Turnering i Skjeberghallen søndag 5. Mars

Postet av Skjeberg VBK den 1. Mar 2017

Søndag 5. Mars er det turnering for JU19 lag.

Første kamp starter kl 10:00, Skjeberg har sin første kamp kl 11:00.

Gratis inngang.

Velkommen til en hyggelig dag på tribunen

Kamp program er som følger:

Informasjon om årsmøte torsdag 23. Mars

Postet av Skjeberg VBK den 26. Feb 2017


Skjeberg Volleyballklubb avholder årsmøte torsdag 23. Mars.

Sakspapirer blir sendt ut i løpet av uke 10. Eventuelle innspill til saker må være styret i hende innen torsdag 2. Mars 2017.


Styret
NM i Molde for JU19

Postet av Skjeberg VBK den 16. Feb 2017

NM for JU19 i Molde 17. - 19. mars.

Vi reiser fra Gardemoen torsdag 16.3 kl.15.15 og lander i Molde kl.16.45.

Hjemreise er fra Molde søndag 19.3 kl.21.05 og lander på Gardemoen kl.21.55.

Vi tar ordinær flybuss t/r Gardemoen.

For å holde egenbetalingen så lav som mulig skal alle NM-deltakere selge postkort, samt forsøke å få 3 sponsorer som kan bidra med kr. 500,- Bruk dette skjemaet

For klubbens økonomi fremover er det viktig at vi får inn sponsorer. Spør gjerne folk dere kjenner i bedrifter om de kan sponse klubben med noen kroner.

Vi gleder oss til NM tur!!!

Vi vil følge NM her på hjemmesiden med bilder og resultater.

Her er litt om de andre lagene


Terminlisten for 2019/2020

Postet av Skjeberg VBK den 9. Feb 2017

Terminplan for region Øst 2019/2020 foreligger ikke på nåværende tidspunkt.Volleyballskole

Postet av Skjeberg VBK den 7. Feb 2017

Skjeberg Volleyballklubb startet volleyballskole 23. januar.
Grasrotandelen

Postet av Skjeberg VBK den 6. Feb 2017

Støtt Skjeberg Volleyballklubb!

Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. selvfølgelig uten at det går på bekostning av innsatsen din eller premien din. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.

Vil du støtte grasrota?
Slik finner du "Skjeberg VBK"

Du kan selv finne mottakeren av din grasrotandel ved å søke fram klubben, foreningen eller organisasjonen – og det finnes flere måter å gjøre det på:

• Du kan gjøre det direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på Internett, på mobilen og på spillterminalene. Da søker du opp mottakeren du vil støtte, og aktiverer den som grasrotmottaker av innsatsen din.

• Dersom du vet organisasjonsnummeret til klubben, kan du oppgi det hos kommisjonæren, eller taste det inn om du bruker noen av de elektroniske spillmulighetene. Skjeberg VBK's organisasjonsnummer er: 983 788 653

• Du kan og søke fram klubben eller organisasjonen i ditt hjerte på norsk-tipping.no. Der skriver du ut en egen blankett med strekkode på. Denne tar du så med deg til en kommisjonær for registrering, og dermed sørger du for at det drypper litt på klubben din hver gang du leverer en Lotto-kupong eller et annet spill hos Norsk Tipping.
Ny hjemmeside

Postet av Skjeberg VBK den 6. Feb 2017


Da er vi igang med å lage ny hjemmeside.

Dette blir bra, kom gjerne med innspill - send epost til post@skjebergvbk.no

Eller ta kontakt med Stein Arild Finstad på tlf. 915 91 70